Haberleri anlayın: Son zamanlarda, Dexuan Capital gibi sorunlu platformların haberlerini almalısınız, izlemelisiniz!

2024-05-17 18:34:51 资讯 要懂汇

Kardeşin yakın zamanda birçok yatırımcının maruz kalmasını sağladığını bilerek, yatırımcıların gerçek maruziyetinin gerçek maruziyeti, aracılık şirketinin en iyi açıklamasıdır.Ayrıca, aracılık şirketinin müşterisi olacak yatırımcıların karşılaşacağı bir sorun olabilir, bu yüzden kardeşin odağı işaretlemek istediğini anlayın, herkesin hangi brokerlerin olduğuna dikkat etmeli!Kavşak

1. Aracılık HTFX

Bir müşteriden HTFX'in 7 gün içinde verilemeyeceğine dair bir geri bildirim aldık.   

   

Müşterilerden gelen geri bildirimlerden, 7 gün boyunca aracılık HTFX para çekme işleminden alınmadığı görülebilir.Ve Çinli müşteriler Kıbrıs hesabı altındadır, ancak Kıbrıs, müşterinin fonlarına tamamen garanti edilen Çinli müşterileri denetlemez.

Fonları kurtarmak çok zor!

2.Dooprime

Son zamanlarda, erkek kardeşi bilen meslektaşlarım, Dejun döviz platformunun haberlerini kırarak kıdemli bir vadeli işlem tüccarının haberlerini aldı.

(Yukarıdaki şekil, tüccarın vadeli işlem akışının bir ekran görüntüsüdür)

Yukarıdaki rakamla, bu tüccarın süper kısa vadeli bir tüccar olduğunu ve likidite ne kadar iyi olduğunu iddia edebiliriz. çevrimiçi.

Kısa bir süre sonra internette bir netizen ile tanıştım.

Netizen tüccara şöyle açıkladı: "Dexuan komisyon alabilir, bir yandan 5 ABD doları alabilirsiniz veya müşterileri geliştirebilirsiniz. Müşterileri geliştirdikten sonra müşterinin komisyonunu da alabilirsiniz." Tüccar Tüccar Temsilcisi Hesabı.

2023.8.31'de, tüccar 100 ABD Doları'na girdi ve hesaba giriş oranının iyi olduğunu ve işlemin ilk olarak altın testi yaptığını buldu.

Bununla birlikte, tüccar Dexu platformunun kişisel hesapların üçüncü taraf transferini izlediğini ve altının art arda, hızlı ve hızlı ve 117 ABD doları kârdan sonra girildiğini fark etti. , Üçüncü Partisi platformuna gitmeyi umursamadım.

Bundan sonra, 2023.11.20, 56.000 ABD Doları, kar kârını denemeye başladı.Ancak tüccar o gün para yayınladığında, platformu altın kısıtlamaya başladı!KavşakKavşak

Dexuan ile müşteri hizmeti ile değişim yoluyla elde edilen geri bildirim, platformunun şunları söylemesiydi: "Bu müşteri geçen ay bugün 5.000, 5.000 ve 8.000.

Gelecekte verilen takip yöntemi normal altın sürecini takip etmektir ~

İşlem sırasında tüccar ve acentesinin bir temas dönemi vardı ve ilişki kötü değildi, bu yüzden ticaret yapmaya devam etti.

2023.12.4 aynı gün 65.000 ABD Doları'na girecek, ham petrol karı yaklaşık 11.000 ABD doları ve 2023.12.5 ve 12.6 da küçük bir kâr var

Bununla birlikte, Dexu platformunda çeşitli sorunlar sürekli olarak işlem gördükçe, çeşitli sorunlar izledi!Kavşak

Altın konusu açısından, Dezhang'ın paraya erişim konusunda büyük kısıtlamaları var.KavşakTakip eden yatırımcılar tehdit edildi!KavşakHavale bir göz atabilirsiniz.

3. Menkul Kıymetler Firması Valutrades

Müşterilerden gelen geri bildirimlerden daha önce altın yatırım yapmanın normal olduğu öğrenilebilir, ancak bugün para almıyorum!

Müşteriler kalan 85 yuan fonunu çıkarmak istiyor, ancak altın alamıyorlar.Zehirli dil de sordu: "100 yuan'dan daha az bir sınır var mı?"Müşteri şunları söyledi: "Daha önce bir sınır yoktur ve 50 yuan da yayınlanabilir. Şimdi resmi web sitesi resmi web sitesi değiştirildikten sonra verilemez."

Fonlar küçük olduğuna göre, fonlar yapılamazlarsa, müşterilerin büyük kayıplara maruz kalmayacaktır.   

Yukarıdakiler, altın üzerinde platform varsa, dikkat etmelisiniz!Kavşak