Oneroyal Black Platform, MT4 Real Ticaret Şirketi'nin denetimi yoktur.

2024-06-17 18:34:51 资讯 要懂汇

Oneroyal Black Platform, MT4 Real Ticaret Şirketi'nin denetimi yoktur.

Menkul Kıymetler Firması Oneroyal'ın son şikayetleri arttı ve platform, müşteri hesaplarını, kartları ve kaygan noktaları zorla kapattı ... Web sitesinin alan adı zamanının yetkilide belirtilen oluşturma süresi ile ilgili olduğu söylentileri de var. İnternet sitesi!Sözde rüzgarsız dalgalar, bugün zehirli dil kralı herkesi kontrol etmeye götürecek!

Oneeroyal'ın resmi web sitesine göre dört düzenleme vardır:

Avustralya (ASIC) denetimi, şirketin adı RoyalFinancialTradingPtyltd, düzenleyici numara 420268

CYSEC DÜZENLEME, Şirketin adı RoyalFinancialTrading (CY) Ltd, Düzenleyici Numara 312/16

Vanuatu (VFSC) denetimi, şirketin adı Royalcmlimited, düzenleyici numara 700284

Saint Vincent (SVGFSA) Regulat

Bu lisansların etkili bir şekilde denetlenip denetmediğine tanık olalım!

1. Düzenleyici lisans konusu ağırdır

1. Avustralya AR düzenlenmez!

Avustralya Avustralya Avustralya Lisansı RoyalFinancialTradingptyltd Bilgi Avustralya resmi web sitesinde bulunan zehir dili.Ve bu lisans sadece bir AR lisansıdır.Yetkili şirkete bakın, çoğunlukla lisans satan şirketler!

Yetkili şirket tarafından yetkilendirilen içerik yalnızca genel finansal ürünler için öneriler sunar ve döviz işlemleri yapamaz.

AR Lisansı, ASIC tarafından doğrudan düzenlenmediği sürece şirket denetimi yetkili AR lisansları kabul eder.Herkes AR lisansının altın içeriğini bilmelidir!Müşterinin fonları burada garanti edilmezse, garanti edilmeyecektir!

2. Kıbrıs denetimde küçüktür ve Çin'e hizmet etmez

CYEZ CYSEC'in resmi web sitesi sorgusu RoyalFinancialTrading (CY) Ltd'nin bir lisansı var ve denetlendi.Bununla birlikte, Kıbrıs'ın düzenleyici lisans uygulaması, birçok sorunlu küçük platform için tercih edilen düzenleyici platformdur.

Cross -border Services tarafından görüntülenen Üye Devletlere göre Çin sütunu yoktur, bu nedenle bu şirkette Çinli müşterilerin hesabı açıldıktan sonra hiçbir garanti olmadığı belirlenebilir!Herkes dikkat etmeli!

3. Vanuatu açık deniz denetimine aittir

Royalcmlimited Wanua'nın lisans denetimi var, ancak zehirli dil kralı Vanuatu'nun açık deniz denetine ait bir lisans olduğunu açıklamalıdır.

Offshore düzenleyici onay prosedürü çok uygundur, bu yerlerde şubeler kurmak sadece 2-3 ay alır. Maliyet, bu alanlardaki döviz düzenleme platformları müşterinin haklarına ve çıkarlarına zarar verdiğinde, temel olarak mevcut değildir.

Bu nedenle, herkes temkinli olmalı ve finansal denetimin gerçek durumunu anlamalıdır.

4. St. Vincent döviz denetlemez

San Vincent döviz düzenlemiyor, bu yüzden bu lisans bunu görmezden geliyor.

İkincisi, MT4 Real Trading Company'nin denetimi yok

Zehirli dilin MT4'ü Oneroyal'ı indirir ve Oneroyal'ın gerçek işlemini öğrenen şirket Royalplatformspte.ltd'dir.

Bununla birlikte, Singapur'un resmi web sitesinde bulunmadı (MAS). !

Şirketin bu şirketteki parasında para nereye gitti?Bu yüzden Oneeryal'in açıklamada altın zorluğunun bir şikayeti var, çünkü Oneroyal'ın parası doğal olarak yatırımcıların para için kullanılabileceği para yok!

3. Alan Adı Kayıt Süresi, resmi web sitesi tanıtımıyla tutarsızdır

Resmi web sitesi, Oneroyal'ın 2006'dan beri oluşturulduğunu, ancak resmi web sitesi alan adını kaydetme zamanının gerçekten 2015'te olduğunu söyledi. Yılların ortasında kendi platformunuzu tanıtmak için bir web sitesine ihtiyacınız yok muydu?Bu açıkça zorla zorla şirketinin yolculuğunu zorladı, böylece yatırımcılar platformun deneyimli olduğunu düşünüyor ve anlamayanlar onun tarafından aldatılacak.

Ayrıca bu resmi web sitesinin değiştirilmesi olasılığı da vardır.

Zehirli dil ne kadar ve ne kadar süredir tüm bilgileri bu şekilde bulabiliriz.

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin