Yıldırım Koruması!Radar menkul kıymetleri, operasyonlar üzerinden denetimden kaçının!Çinli yatırımcılara yardım bayramı ile pırasa hasat!

2024-07-29 2:19:23 资讯 要懂汇

Yıldırım Koruması!Radar menkul kıymetleri, operasyonlar üzerinden denetimden kaçının!Çinli yatırımcılara yardım bayramı ile pırasa hasat!

Bugün, zehirli dil, "hareketli Çin menkul kıymetleri satıcısını" fark etti -Radarbokers radar menkul kıymetleri.Bu, Asya Yurtdışı Risk Yönetim Merkezi olarak bilinen bir dizi ödül kazandığını iddia eden ve daha fazla Çinli yatırımcının küresel yatırım verileri kurmasına yardımcı olmaya kararlı bir broker!

Bugün -Derect Araştırmalarında yürüteceğiz!

● Radarbokerler radar menkul kıymetleri

Radarbrokers Radar Menkul Kıymetler 2016'da başlatıldı ve küresel menkul kıymetler pazarını birbirine bağlayan bir yatırım platformu bağladı.

Potau516/203pot516203Centreville1portvila, Vanuatu

Radar Securities'in resmi web sitesi tarafından verilen adres aracılığıyla şirketin Vanuatu'da bulunduğunu öğrendik.Veragang'ın ortamı son derece kötü görünüyor, yakınlarda çiftlik evi kumarhaneleri ve hatta hapishane!Securities Business tarafından faaliyet göstermek için kullanılan çevrimdışı bir şirket gibi değil!

Çevre çok ikna edici!O zaman resmi web sitesini ve radar menkul kıymetlerinin denetlenmesini kontrol edelim!

Resmi Web Sitesi: https://radarbrokers.net/

Zehirli Dil Jun, Radar Securities'in basitleştirilmiş Çince resmi web sitesine sahip olmasına rağmen, resmi web sitesinde saklı mülkiyet hakları durumunda: "Çin anakarasında hiçbir finansal işletme yapılmadı. Satın alma vb.

Yerel resmi web sitesini ve aktif anakara pazarlarını açarken, Çin anakarasındaki ülkede olmadıklarını vurgularken?Bu doğru!Yerli yatırımcılar ayrıca My Country Menkul Kıymetler Denetimi Komisyonu'nun "müşterilerin tam gücünü istedikleri zaman kabul etmeyi" yasakladığına dikkat etmelidir.

Bu nedenle, yerli yatırımcıların uluslararası bir hesap yayınlamasına izin verilmez ve herkes aldatılmaması için uyanıktır!

● Ticaret platformu

R Radartrader ◂

Bu, Radar Securities'in indirme adı, RadariinternationalMarketsAdvisoryLimited tarafından geliştirilen "Radar Menkul Kıymetler İşlemi" veya "Radartrader" dır.Kendini geliştiren ticaret platformları riski, zehirli dil King makalede vurgulandı:

联 Kararsız İnternet (gecikme, kesinti ve kararsız ağ hızı nihai işlem sonuçlarını etkileyecektir.)

黑 Yüksek güvenlik riskleri (bilgisayar korsanları ve çeşitli nedenler, ticaret riskleri ile çalmak ve kurcalama.)

重 Sıkışmış gecikme ciddidir (yüksek aktivite, büyük piyasa dalgalanmaları, gecikmenin sıkışmasına, kayıp işlem süresine neden olacaktır.)

Yukarıdakiler, işlem sonuçlarını büyük ölçüde etkileyen kendi gelişmiş ticaret platformlarının en yaygın sorunlarıdır!Bu durumla karşılaşıldıktan sonra, radar menkul kıymetler nasıl çözülür?

Zehirli Dil King, resmi web sitesinin resmi web sitesini dikkatlice okudu ve açıklamada vurgulandı:

    Web sitelerinin ve uygulamaların görüşleri Radar Menkul Kıymetlerden farklıdır.Bu web sitesindeki herhangi bir bilginin adalet, doğruluğu, zaman sınırı, bütünlüğü veya doğruluğu için yasal sorumluluk taşımayacaktır.

    Uygulama yazılımı, verilerin doğru ve güvenilir olduğunu garanti etmez ve bilgilerin incelenmesinin herhangi bir bilgi fiyatı verisinin neden olduğu herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu değildir.

    Bu uzun ifade "samimiyetle dolu eski bir komployu" vurgular!

    Bu web sitesinin bilgilerinden sorumlu değildir, çünkü bu web sitesinin istihbarat rehberliği kayıplardan sorumlu değildir!"Feragatname" nin resmi web sitesinde birkaç cümle, tüm "ağ gecikmesi", "tırnak hatası", "veri ihmalleri" ve yatırımcılara diğer işlem risklerini attı!Sadece ticaret, para kaybetmek senin sorunundur, benimle hiçbir ilgisi yok!Gerçekten işlemin egemenliği var!

    ● Düzenleyici lisans

    Resmi web sitesine göre, Radar Securities şirketi Radarbrokerslimited, 14674 lisansı olan Vanuatu Finansal Servisi (VFSC) tarafından denetleniyor.

    ✦ ✦ ✦ ✦ 努

    Radarbrokerslimed

    MT5'te işlem gören Radarbrokerslimited, Wanuatu Finansal Hizmetinin (VFSC) lisansını elinde tutan sadece bir Radarbrokerslimited şirketi var.

    Bununla birlikte, Radarbrokerslimited, Vanuatu'nun genellikle üç tür şirketi vardır.

    ① Yerel bilgisayarlar

    ② Muafiyetli

    ③ Uluslararası bilgisayarlar

    Uluslararası şirketler dışında, diğer tüm şirket biçimleri Vanuatu'nun "Şirket Yasası" nın yargı yetkisi altındadır.

    Uluslararası şirketler veya muafiyet şirketleri uluslararası ticaret yapabilir ve uluslararası şirketler daha fazla özgürlük ve minimum kısıtlamalar sağlayabilir.

    Ayrıca, bir ticaret şirketinin radarbokerleri türü özeldir.Zehirli Dilini görmek size acemi yatırımcıları hatırlatıyor:

    Uluslararası yatırımlar uluslararası hesaplar gerektirdiğinden, ülkemdeki bölgesel kontrolün etkisi nedeniyle çok zahmetlidir.

    Amerika Birleşik Devletleri

    Radarbrokerslimed

    Zehirli Dil Jun Huiyoukou'dan Radar Securities'in ABD NFA lisansına sahip olduklarını ilan ettiğini öğrendi!Amerikan lisanslarını tutan çok az broker var!Nadir olarak adlandırılabilir!O zaman radar menkul kıymetlerinin gerçekten ABD NFA lisansını tutup tutmadığını kontrol edin?

    Ne yazık ki, Radarbrokerslimited, ABD, Amerika Birleşik Devletleri Notannfamember'in bir üyesi değildir ve NFA denetimine tabi değildir.

    Basitçe söylemek gerekirse, radar menkul kıymetler NFA denetimi, sahte propaganda ile taklit ediliyor!Acemi yatırımcıları yanlış adlandırdı!

    Radar Menkul Kıymetler: 2017 Yılın En İyi Yeni Gelişen İnternet Aracılık Hayranı "Halkın Günlük Çevrimiçi tarafından düzenlenen" 2019 Etkili Aracı Firr "Çin Finans ve Ekonomi Zirvesi ... Zehirli Dil Jun Bir cümle, Radar Menkul Kıymetler, anakara Çin'de finansal işleri yürütmeye hak kazanmıyor.

    Yukarıdakiler, zehirli dilin tüm soruşturma içeriği, Vanuatu'nun uluslararası şirketlerinin bankacılık, sigorta ve fon yönetimi gibi finansal işletmelerde yer almasına izin verilmemiştir!Ticaret platformu, denetim güvenlik açıkları ve ticaret riskleri ile doludur.

    Altına giren yatırımcılar, lütfen en kısa sürede altını başarılı bir şekilde ödün!Bayiler için ticaret platformlarından kaçının, mutlak kontrol ticaret ortamına neden olmaktan ve işlemlerin adalet ve finansman güvenliğini sağlamak!

    bize Ulaşın:

    Dedektif: 3464399446

    Gerçek: 3147677259

    Zehirli dil: 2389671330

    Kardeşim: 2124228721

    Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat Kardeş QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

    İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

    Sorgulama platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını anlayın.