Bu büyük domuzların domuzları öldürmesi için sorun platformu hakkında ne kadar biliyorsunuz?

2024-07-08 9:17:27 资讯 要懂汇

Bir domuz yavrusu öldürmek, birçok yatırımcı psikoloji psikolojisinin kolayca düşmesini umuyor!Sorun platformu genellikle yatırımcıları altına girmeye teşvik etmek için yüksek üne sahip değildir.Kavşak

1.Fairmarkets

Fairmarkets bir Merrustus Securities aracılık şirketidir.

导 Tipik indüksiyon çemberi dolandırıcıları, tüketicilerin rutin hilelerini katliamaya zorladı.

İlk başta bir süre sonra bir yatırımcı ekledi, "Bubble" adlı bir sohbet yazılımı ve daha sonra Haziran ayında iki katına çıkabilir. Hesap olarak adlandırdığı yöneticiye aktarılır.

Daha sonra, yatırımcı bunu yapmamayı seçtiği için, hesabının donmuş olduğunu ve daha sonra altın olamayacağını buldu ve denetim bürosu olduğunu iddia eden Zhou Ziyang. Çözülmeden önce şarj olmaya devam etmek için ...

İnsanların yüksek geliri, iyi faydaları olduğunu ve ladys ve kız kardeşlerin tatlı olduğunu görebilirsiniz.Kavşak

Birincisi, yatırımcılar tarafından belirtilen penguen arkadaşlarını eklemek ve daha sonra tasarım sohbet yazılımını düzenlemek için indirmek gibi güven elde etmek için ağı kullanmaktır.

İkincisi, yatırımcıları altına girmeye teşvik etmek için grupta bağıran, Zhang satın alma, bir düşüş satın alma, çift kar atma vb.

Üçüncüsü, yatırımcıların fonlarını "katletmek" ve kullanıcıların kısa bir süre içinde para ödemelerini yasaklamaktır.

2.zfx · Shanhai menkul kıymetler

 

     

     

HUI'nin kendisinin platformunun maruz kalmasını anlamanın yanı sıra, büyük web sayfalarının pozlama yorumlarında, yatırımcıların ortaya çıkardığı sorunların, Shanhai Securitiess'in sigorta yardımları için depozito değil, kaygan noktalar olduğunu görüyoruz. Cangka Casino, platform ortak satış elemanı konukları yiyor!Sadece bir domuzu öldürüyor!

ZFX · Shanhai Securities'in resmi web sitesinde bulundu.Para almak domuzları öldürmek için yaygın bir rutindir!Artan artan gelir, yatırımcıları sürekli olarak artırmak için çekiyor.Kaybetmeseniz bile, bağışın arkasındaki rutin para için taşıma ücretini ödeme maliyetidir.

Burada herkese finansman sorunlarına dikkat etmeniz gerektiğini ve herhangi bir mentoru dinlemediğinizi hatırlatmak için, birçok fon da yatırımcılara yaklaşmak için domuz yavrusu rutinini kullanacaktır.Kavşak