Just2trade'nin farklı tedavi için Çin ve yabancı web sitelerinin altın hediyeleri kırmızı değil!Kavşak

2024-07-05 17:01:57 资讯 要懂汇

Just2trade'nin farklı tedavi için Çin ve yabancı web sitelerinin altın hediyeleri kırmızı değil!Kavşak

Herkese uygun bir bayi seçerken sorarken, çeşitli bayilerin değerlendirilmesini, döviz kurunun, ticaret çeşitlerini, farklılıkları, maliyetleri, gecelemeleri vb. İzleme konusunda hevesli mi?Kavşak

Gerçek kardeş biraz ekliyor, platform müşterilerinin deneyimi ve hizmet itibarı da önemli!Kavşak

Just2trade Jie Shi (bundan böyle J2T Jie Shi olarak anılacaktır), 2015 yılında J2T Jieshi Finam Group tarafından satın alındı.

☆ Finam grubu kimdir?

Finam, Rusya'daki bir Finansal Hizmet Şirketi Genel Merkez Merkezi. Grup, Rusya'nın en büyük brokeri olan ve yüksek teknoloji projelerinin satın alınmasına odaklanan aktif yatırım politikalarını savunuyor.

☞ Yani sorun burada ~

Gerçek Kardeş, Google haritasında veya çevrimiçi değerlendirmede olsun, J2T Jieshi'nin aracılıkının J2T Jieshi dolandırıcılığı ve ciddi slayt noktaları gibi birçok kelime olduğunu fark etti!Kavşak

Bugün, gerçek kardeşi herkesi J2T Jieshi'yi anlamaya götürecek ~

J2T Jieshi'nin resmi web sitesinden J2T'nin iddia ettiğini görebiliriz:

监 ABD Finans Sektörü Düzenleyici İdaresi tarafından elde edilen ve düzenlenen izin, izin numarası 11826,

券 CVSEC Yetkilendirme ve CVSEC denetimi, izin numarası 281/15

行 Rus Merkez Bankası Yetkili ve Düzenlenmiş, İzin Numarası 177-02739-100000

Müşteri fonları Amerika Birleşik Devletleri'ndeki SIPC koruma şirketi SIPC tarafından korunmaktadır ve Kıbrıs'taki devlet yatırımcısı tazminat fonları tarafından korunmaktadır.

★ ABD Düzenleyici Bilgileri

Her şeyden önce, Frederickfjohnson, Amerikan Vadeli İşlemler Derneği'ni (NFA) kontrol ederek NFA üyesi değil!Kavşak

Daha sonra, ABD Finans Endüstri Düzenleme İdaresi'nin (FINRA) resmi web sitesinde Frederickfjohnson hakkında hiçbir bilgi bulunamamıştır.

Ancak gerçek kardeşi, Frederickfjohnson'un adını arayarak MerrilllynchpierceFenner & Smithincorpolet'in şirket bilgilerini buldu.

Yani, bu ABD Finansal Düzenleme İdaresi (FINRA) denetimin, şimdi yeniden adlandırılan şirket Frederickfjohnson ile ilgisi yok!Kavşak

Hepimizin bildiği gibi, Finra döviz düzenlemiyor!KavşakFrederickfjohnson ile birleştiğinde Ulusal Vadeli İşlemler Derneği (NFA) üyesi değildir.

Bu nedenle, J2T Jieshi şu anda Birleşik Devletler Ulusal Vadeli İşlemler Derneği'ne kayıtlıdır ve NFA tarafından düzenlenmez!Kavşak

▶ Gerçek Ticaret Şirketi, Ada Nation Lisansını Düşük Denetim ile Elde Ediyor!Kavşak

J2T Jieshi'nin ticarette kullandığı şirkete bakalım (yukarıda gösterildiği gibi), Limetrading (CY) Ltd adlı sadece bir Kıbrıs şirketi var.

CYEZ CYSEC'in resmi web sitesi sorgusu Limetrading (CY) Ltd (eski Just2TradeOnLeltdd) bir lisansa sahiptir ve düzenlenmiş ve Cross -Border Hizmetlerine göre Çin'i içerir.

Çin, nispeten katı bir döviz yönetim sistemi uygulayan bir ülkedir.Bu nedenle, CYSEC'in CYSEC Service Üye Devletleri Çin'i içerse bile, çoğu yerli müşterinin güvenliği hala garanti edemez.

Hepimizin bildiği gibi, Kıbrıs da Çin pazarında kayıtlı daha popüler lisanslardan biridir?Kavşak

Kayıt başvurusu basit olduğundan ve ücretler düşük olduğundan, var olan küçük platformların çoğu için en iyi seçim platformudur, bu yüzden aynı anda birçok sahtekarlık ve finansal ihlale neden olmuştur!Kavşak

Kıbrıs, denetimi konusundaki itibarına yol açan yasadışı şirketleri cezalandırmadı veya uyarmadı.

▶ Hediye -Veri Etkinliği, Farklılaşmayı tedavi etmek için Çin/Yabancı Dil Web Sitesi?Kavşak

Çin resmi web sitesi: https://www.just2trade.asia/

Yabancı web sitesi: https://just2trade.online

J2T Jieshi'nin resmi web sitesi, etkinliğin iki etkinliğinin posteri, bu yıl 30 Ekim'de sona erdi. etkinliğin bitmiş olabileceğini tahmin eder.

Buna ek olarak, resmi web sitesinin altında işaretlenmiştir: "Bu web sitesi Asya müşterileri için tasarlanmıştır. Avrupa ve Amerikalı müşteriler lütfen https://just2trade.online adresini ziyaret edin."

Ve yukarıdaki iki altın -kayma faaliyeti, yabancı ülkelerin resmi web sitesinde bu iki faaliyetin gölgesini bulamamıştır.Kavşak

Buna ek olarak, J2T Jieshi'nin yurtdışında ve yabancı web sitesinde "profesyonel tüccar olmak" hala yabancı web siteleri gösteriliyor.

Daha önce, J2T Jieshi Çince web sitesi ve yabancı web siteleri bu etkinliğin Çince web sitesi ile değerlendiriliyor.Kavşak

Döviz çok karmaşıktır. !Kavşak

J2T Jieshi şu anda işlemler için kullanılan bir Kıbrıs şirketi kullanılmaktadır.

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif: 3464399446 Gerçek: 31476777259

Zehirli Dil: 2389671330 Kardeş: 2124228721