Araştırma ve ticaret platformundan Goldfun24K Jinfeng, baştan sona düzenlenmiyor, Risk Max!Hızlı değil mi?

2024-08-02 9:19:47 资讯 要懂汇

Araştırma ve ticaret platformundan Goldfun24K Jinfeng, baştan sona düzenlenmiyor, Risk Max!Hızlı değil mi?

Goldfun24k [GoldfuncorporationLtd] 2016 yılında, altın rafinaj, üretim, ticaret, yatırım ve pazarlama fiyatı çiti de dahil olmak üzere bir sondaj tüm hizmetleri sağladı.

Dedektif, tanıtım ve olumsuz haber olsun, tüm ağda Jinfeng Lai'den herhangi bir haber yoktur, ancak pazar değişiklikleri yoktur. şikayet yok"?Birlikte bir bakalım mı?

Dedektif, Jinfeng'in iki resmi web sitesi buldu:

Resmi Web Sitesi A: https://www.goldfun24k.com/

Resmi web sitesinde bir Jinfeng, değerli metal işine ve Hong Kong Altın ve Gümüş Ticaret Stadyumu'nun resmi üyesi (Üye Numarası: 064).Hizmetler altın arıtma, üretim, altın işlemleri, altın yatırımı, pazarlama ve fiyat riskini korumaktadır.

Ücretsiz ifadenin bir ifadesinde, "GoldFuncorporationImited veya herhangi bir ilgili şirket (toplu olarak" GFCORP "olarak adlandırılır), bazı değerli Metal Yatırım Sözleşmesi.

Bununla birlikte, Hong Kong SFC'nin dedektif soruşturması, [GoldfuncorporationLimited] 'in 16 Kasım'da hala kayıtlı olan ancak Hong Kong SFC'nin düzenleyici lisansını almayan bir Hong Kong Özel Hisse Senedi Şirketi olduğunu buldu!O zaman şu anda müşterinin fonlarının işlemi doğrudan düzenleyici olmayan özel hesapta gireceği belirlenebilir!

İşte bir açıklama: Hong Kong'un Altın ve Gümüş Ticaret alanı sadece bir endüstri derneğidir, hükümet düzenleyici bir işlev ajansı değil, bu yüzden denetim gücü yoktur.Süpervizörlerin ve amirlerin üyeleri her altın şirketin başkanlarıdır ve birçok özel işlem düzenlemesi Hong Kong SFC'nin kısıtlamalarını aşmaktadır!Resmi denetim, Hong Kong Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu SFC'sini gerektirir, ancak Hong Kong Gold ve Gümüş Ticaret Alanı CGSE ile düzenleyici lisansa sahip Jin Fenglai resmi olarak düzenlenmez.Dolayısıyla [GoldfuncorporateInlimited] Şirket, işlem sırasında yatırımcıların güvenliğini garanti edemez.

Ayrıca resmi web sitesinde ortağın tanıtım sütununda görülebilir.

Resmi web sitesi ticaret platformunun içeriği basittir.

GFGOLD Financial Services, yatırımcıların yatırımcıların altın/gümüş sözleşmelerden yararlanarak önemli faydalar elde etmelerini sağlayabileceğini iddia ediyor.O zaman kendi kendine çalıştırılan disklerin çoğunun kendiniz geliştirilen ticaret yazılımını kullanma olasılığı vardır.

İşte bir dizi dedektif, Hong Kong Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu SFC, Hong Kong Altın ve Gümüş Ticaret Stadyumu'nun Altın Marjı Şirketi'nin sadece 20 katına çıkabileceğini öngörüyor. Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu.

Başka bir Sampattisafar, Bağlantı Bağlantısı'ndan sonra kendi kendini geliştiren bir ticaret platformudur.

Resmi Web Sitesi B: https://www.goldfun24k.in/online-marketplaces

Jin Fenglai, kullanım ve önem derecesini gösteren bu işlem yazılımı için resmi web siteleri kurdu!

Bu Sampattisafar platformunun yüzeyi müşterilerin bilgilerine eşit olmasa da, sadece bir işletme (Hindistan) işi.Bununla birlikte, web sitesinin dili Çin ve İngilizce olarak iki dillidir.

Sonuçta, Jin Fenglai, Hong Kong SFC'nin düzenleyici lisansına sahip değildi. Veriler yeterince istikrarlı değil, fonların güvenliği büyük ölçüde tehdit altında ve olumsuz öneriler çok uzakta!

Dedektif Toplama Siparişi !!

Bu haberi paylaşın, her kişi ileriye doğru, günah bir noktadan daha az yayılacak ~

Beklenirse, patlayacak.

探 Kodu doğrudan dedektif arka plan üzerinden tarayın, ulaşmak için bir mesaj bırakın ~

Dedektif akıllı gezinme olursa,

Bu adalet dedektifine izin vermek için "gibi" ve "izlemek" isteyebilir,

Yolu aydınlatmaya devam edin ~