Menkul kıymetler firması OnePro'ya karşı dikkatli olun!Sebepsiz olarak kısıtlı altın!Ticaretin aşırı sınırlı operasyondan şüpheleniliyor!

2024-09-26 21:40:40 金融资讯 要懂汇

OnePro küresel bir finans teknolojisi şirketidir ve aynı zamanda nispeten yeni bir komisyoncudur ve döviz, fark sözleşmeleri, metaller, endeksler ve emtialar gibi çeşitli popüler ticaret araçları sağlar.

      

Altın almayı reddet

Bununla birlikte, yakın tarihli bir yatırımcı, OnePro'nun buna karşı haksız bir önlemi olduğunu ve sadece birkaç ay içinde ikinci kez altın sorunlarıyla karşılaştığını söyledi!    

Yatırımcı tarafından Dedektif tarafından sağlanan işlem kayıtları, yatırımcı ilk kez altınla karşılaştığında açıkça bilebilir:

1. Yatırımcılar, OnePro'nun yarım yıl boyunca işlem yapma yatırımında istikrar kazandı!

2. Yatırımcılar yatırım döneminde daha az kaybetmiş olsalar da, altına birçok kez girdiler!Yakın zamana kadar daha fazla objektif kar yoktur!

3. Ve yatırımcının altın öncesi işlemlerinin yüksek frekans işlemleri yoktur ve kolayca yasadışı işlemler olarak kabul edilen önlemler yoktur!    

  

 

Bu durumda, yatırımcılar aslında altınla sınırlıdır!Daha da sinir bozucu olan, yatırımcıların hiçbir şekilde geri bildirimi vermemesidir. Yatırımcı parası!

Dedektifi çaresiz yapan şey, yatırımcının da harika olması!Bu olaydan sonra, bu yıl Aralık ayının başında bu yatırımla karşılaşılmadı!

Ve bu sefer açıkçası daha çirkin, yarım aydan fazla başvuruya göre, hala altını görmedim.

Bu endişeli beklemede, yatırımcılar platformla sayısız kez iletişim kurdular!Ama her cevap aldığımda "işleme" ya da itmeye çeşitli cevaplar "," Finance ile uğraşıyor ... "gibi birleşik kelimeler gibi!   

Yatırımcı, OnePro'nun ana şirketi ile doğrudan e -postalar yoluyla iletişim kurmaya ve müzakere etmeye çalışsa bile, elde edilen haberler hala birleşik bir kelimedir, sanki yatırımcının sessiz alaycılığı gibi!Olay hala devam ediyor, yatırımcılar hala OnePro ile çekiliyor ve dedektif dikkat etmeye devam edecek!

      

Refleks

 

  

Yatırımcı, "İlk kez yapıldığında ikinci kez değil mi?"Açıkçası, dikkat etmedim ve ilgili bilgileri topladım ve bu kadar çok bilinçle yatırım yapmaya devam etme kararı aldım!

OnePro'nun son maruziyeti, müşteri şikayetlerini veya iletişim bilgilerini üçüncü taraflı bir aracı varlık platformları aracılığıyla anladığınızda, bunu sezgisel olarak keşfedebilirsiniz -müşteri kârının ancak son OnePro'da yapılamayacağı durumu keşfedebilirsiniz!Açıkçası, bazı fonlarının bazı sorunları var!

Bu nedenle, dedektif, tüm yatırımları uyandırmanın gerekli olduğuna inanmaktadır -asla bir şansı yoktur!

      

Düzenleyici risk

Ve dedektif ayrıca Oneepro'nun belirli düzenleyici risklere sahip olduğunu buldu!  

OnePro'nun resmi web sitesi aracılığıyla, beyan ettikleri üç büyük şirket olduğunu görebiliriz!

      

OneProgroupnzlimited

   

OneProupnzlimited olarak adlandırılan Yeni Zelanda Corporation'dan biri olan Yeni Zelanda Corporation, şirketin Yeni Zelanda Finansal Piyasası İdaresi FMA tarafından düzenlenmediği belirleniyor!Bu, şirketin etkili finansal denetime sahip olmadığı anlamına gelir!  

      

OneProgloballimite

Aynı şey bu şirket Hong Kong, Hong Kong, bir!Dedektif Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetim Komitesi SFC'nin resmi web sitesinde, Şirket ile ilgili denetim bilgileri bulunamadı!Bu nedenle, doğrudan dövülebilir ve şirketin kuruluşları Hong Kong SFC tarafından verilen finansal lisans almamıştır!  

      

OneProglobal (Maritius) Limited

Sonunda, sadece OneProglobal (Mauritius) sınırlı Mauritius'ta bir finansal lisans alıyor!Ancak Momori Finansal Hizmetler Komisyonu FSC, şirketin sadece bu kardeş menkul kıymetlerine yetkili olarak görevini yerine getirdi!Bu nedenle, bu lisans menkul kıymetlerin dışında işlem görülemez!

OnePro'nun resmi web sitesi tarafından teşvik edilen işlem türleri ile karşılaştırıldığında, yüksek olasılığının aşırı sınır işleminden şüphelenildiğinden belirlenebilir!Daha da öfkeli olan, OnePro MP4 ticaret platformunun, ticarete yönelik düzenleyici olmayan Hong Kong Varlığı OneProgloballimited'i kullanmasıdır.Bu davranış yatırımcıları aldatmıyor mu?OnePro'nun doğu penceresinin sadece bir zaman meselesi olduğu görülebilir.   

Yukarıdakiler, OnePro ve bazı sığ sorguların son şikayetlerinin tespitidir!Belli bir referans rolü oynamayı umuyoruz!Desteğiniz için teşekkür ederiz, teşekkür ederim!

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

   

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif 1 3464399446 Dedektif 23147677259

Dedektif 3 2389671330 Dedektif 4 2124228721