Inzo dedektifleri tanıdık olmayan brokerler!Ajan push?Aslında, düzenleyici itibar eksik!

2024-09-17 1:32:55 金融资讯 要懂汇

Kahramanımız Inzo, 2021 yılında kurulan genç bir komisyoncu ve küresel tüccarlar için ticaret hizmetleri sağlayabilir!

Dedektif, bu ismi ve logoyu görmenin kesinlikle Hui arkadaşlarını garip hale getireceğine inanıyor!Dedektif yüzünden tanıdık olmadığınızdan şüphe etmeyin!

Bununla birlikte, son zamanlarda, Huiyou aniden özel bir tespit göndererek, bazı ajanların Dedektif aracılığıyla daha fazla bilgi edinmeyi umarak işlem platformunu önerdiğini söyleyerek özel bir tespit gönderdi!Beklenmedik bir şekilde, dedektifler de çok garip.

Ancak, Huiyou'nun soruşturması ilahi dedektife güvenmenin bir ölçüsüdür.Kavşak

Böylece dedektif bir baskın arama ve anlayış dalgası gerçekleştirdi!Resmi Web Post -end Bilgilerinde Inzo'nun aracılık markasının esas olarak üç şirketten oluştuğu bulundu!

Bunlar arasında, şirketin varlığı Koromor League Mwali'de denetleniyor!

Bununla birlikte, Doğu Afrika'daki bir ülke Hint Okyanusu'ndaki Komoro Adaları'nda yer almaktadır.Ekonomi esas olarak tarımdır ve dünyadaki fakir ülkelerden biridir ve şimdi hayatta kalmak için uluslararası yardıma da güvenmektedir.Buna ek olarak, siyasi durumu nispeten karmaşıktır ve adalarının kendi özerkliği vardır, merkezi hükümet ise ulusal birliği korumaya çalışır.

Bu nedenle, finansal denetiminin işlevi, nominal bir açık deniz denetimi olsa bile temel olarak sıfırdır.

Sonra hala Kıbrıs'ta bir şirketi olduğunu söyledi!Bununla birlikte, ilginç olan şey, Kıbrıs'ın CYSEC resmi web sitesinin denetim bilgilerinin "Inz0" ile ilgili herhangi bir şirket bilgisi bulunamamasıdır.

Son şirketin Inzollc varlığına gelince, Saint Vincent'ın yabancı borsayı düzenlemediğini bildiğimiz gibi, sözde Saint Vincent ve Greennin FSA! Döviz ve Fark Sözleşmeleri aracılarının önemi nedir?Kavşak

Ve daha da şüpheli ve şaşırtıcı olan Inzo Resmi Web bilgi çubuğu doğrudan "Inzollc'in Kanada, ABD, Kuzey Kore, Çin ve Türkiye gibi bazı yargı bölgelerinden hizmet vermediğini" belirtti.

O zaman sorun ilginç, çünkü Inzo Çin sakinlerine hizmet etmiyor.Neden ülkede görünüyor?KavşakSadece "Inzollc" varlığı Çinli müşterileri kabul etmiyor mu, diğer varlıklar değil mi?

Aslında, Detective genellikle Inzo tarafından kullanılan MT5 platformunun "Inzollc" i kullandığını, ancak bu bir işlem için şüphelenildiğini buldu. "Over -Limit ekonomisi"!

Aynı zamanda, ülkedeki endüstriyi sergiliyor mu?Ayrıca dedektif hakkında bir şüphe haline geliyor!

Çünkü dedektif bazı büyük çapraz üçüncü taraf inceleme platformları ile ilgilidir.Inzo'nun şimdiye kadar Çinli halktan hiç yorumu yok.Ve tüm yerli kanallar ve medya ile ilgili hiçbir bilgi yoktur.

Bu nedenle, Dedektif Cesur Gecesi Inzo, sadece Çin pazarına giriyor ya da yatırımcıları adıyla aldatmaya hazırlanmak için sadece "vicdansız ajan".Buna ek olarak, bilgilerin doğrulandığı gibi, Inzo üçüncü taraf platformunda zayıf bir üne sahiptir ve birçok kez sorgulanmıştır!Birçok denizaşırı yatırımcı tarafından kara liste.

Özetle, dedektif, kendi zorlu paramız için gereksiz kayıpları kaybetmemek için finansal yatırımları içeren platformlara dikkat etmemiz gerektiğine inanmaktadır.Dedektif, herhangi bir finansal ticaret platformu seçmeden önce, herhangi bir ticaret platformuyla iletişim kurmadan önce, önce bağımsız bir soruşturma ve değerlendirme yapmanız gerektiğini ve acentenin veya tanıtımın sözlerini körü körüne dinlememeniz gerektiğini hatırlatır.

Son olarak, bu makale aracılığıyla, okuyucuların sadece Inzo gibi şüpheli bir ticaret platformunu tanımakla kalmayıp aynı zamanda herkesin finansal yatırım alanındaki farkındalığını ve kendini koruma yeteneğini güçlendirmeyi umuyoruz.Doğru yatırım kararları, risklerin ve fırsatların bir arada bulunduğu pazarda tam anlayış ve dikkatli değerlendirmeye dayanmalıdır.

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

Dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin

Dedektif 1: 3464399446 Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721 Dedektif 4: 2389671330