Menkul Kıymetler Firmaları Vantage'ın meselesi ve düzenleyici konuları!Çin'den çıkanlar hala geri dönüş almak istiyor mu?

2024-10-10 14:42:35 金融资讯 要懂汇

Menkul Kıymetler Firmaları Vantage'ın meselesi ve düzenleyici konuları!Çin'den çıkanlar hala geri dönüş almak istiyor mu?

Vantage Giriş

Vantage, müşterilere esnek ve güçlü döviz, endeks, ETF, ETF ve stok farkı sözleşmesi ticaret hizmetleri sunmak için 10 yıldan fazla bir süredir pazara giren küresel çoklu bir fark sözleşmesi brokeri olduğunu iddia ediyor.     

Aslında, Vantage bu 10 yılda statüsünü birçok kez değiştirdi!

İlk başta 2009 yılında Avustralya'da döviz komisyoncusu olarak kurulan "VantageFX" olarak kuruldu!Birkaç yıllık operasyondan sonra, "yükseltme" adına logo tarzı değiştirildi.Daha sonra Kasım 2021'de "yükseltildi" ve logoyu tekrar değiştirdi ve aynı zamanda VantageFX adını Vantage olarak değiştirdi.

Kardeşin her zaman aracılık logosunun ve adının markanın yağışının temel taşı olduğuna inanıyordu, bu nedenle son on yılda iki adet "marka yükseltmesi" yaşadı.Ve VantageFX, Mart 2021'de anakara Çin'deki hizmetleri durdurdu ve resmi olarak Çin pazarından çekildi!   

Tekrar gel

Vantage Çin pazarından çekildiğinden çok para olmalı.Bir erkek kardeşim olduğum için Vantage'ın en son "marka yükseltmesi" ve sonraki yeni "Vantageapp" hakkında bazı şüpheler buldum.

VandageApp, uygulamanın farklı bölgelerdeki farklı bölgelerde indirilip kullanılabileceğini belirtmek gerekir.   

Aynı zamanda, yerli internette ilgili tweetler ve raporlar ortaya çıktı!Kardeşin, bunun Vantag'ın yerli işlere dönüşünün kasıtlı testi olduğunu düşünüyor!

Ticaret platformu

Vandaguapp

Ancak

Daha sonra Vantageapp'ın mobil platformu hakkında konuşmak için geri döndük.Son analizde, bu kendi kendini geliştiren bir ticaret platformudur.Kardeşi anlayanlar, brokerlerin geliştirdiği ticaret yazılımını hiç sevmediğimi biliyorlar.

Ve şimdi kullanıcı "kararlı olup olmadığı" konusunda tartışmalıdır.   

VantageProtrader

Vantage ayrıca Platform'da ticaret yapmasını destekliyor.

PRADRADER, birden fazla şirket tarafından sağlanan ticaret platformunu ifade eden genel bir terimdir, ancak platform sahipliği genellikle komisyoncunun elindedir!Bu nedenle, doğada kendi kendini geliştiren bir ticaret platformudur!Satıcılar ve noterler gibi gizli riskler de vardır.Yatırımcıların dikkatlice araştırmaları ve dikkate almaları gerekir.      

MT4 ve MT5

On yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren bir broker olarak, işlemler için en ana akım ve daha güvenli MT4 ve MT5 platformlarını kullanmaktan kaçınılamaz!Bu iki platform, bunun hakkında daha fazla bilgi vermenize gerek olmadığını anlıyor.

Lisanslı denetim

VantageGlobalPrimeptyltd

  

Avustralya'da bulunan VantageGlobalPrimeptyltd, Avustralya ASIC tarafından denetlenmiştir!Perakende müşterilere ve toptan müşterilere hizmet verebilse de, yalnızca iş kapsamını sınırlayan döviz sözleşmelerinin ve türevlerinin işletme hakları verilir.

Vantagefxptyltd

VantageFxptyltd de Avustralya'da bulunur.Ve bu lisans VantageGlobalPrimeptyltd tarafından yetkilendirilmiştir! 

Kardeşimi tutamıyorum!AR lisansı doğrudan Avustralya ASIC tarafından izlenmez, ancak bu el kendisi tarafından yetkilendirilir ve bu şekilde kendisini denetleyecektir.Lisansların kullanımı nedir?Bu yatırımcıların aptal olarak mı?VantageGlobalPrimellp

İngiliz FCA tarafından düzenlenen bu şirket, İngiliz FCA lisansına sahip ve her şey sessiz görünüyor.

Şirketin profesyonel müşterilere veya perakende müşterilere hizmet edebileceği şirkete daha yakından bakın, işlemlere yatırım türleri nispeten kapsamlıdır, ancak menkul kıymet firmaları için büyük bir döviz işlemi izinleri yoktur!KavşakBu, şirketin döviz işlemleri sayesinde yasadışı olarak faaliyet göstermenin yasadışı olduğu ve işlemin İngiliz FCA tarafından korunmayacağı anlamına gelir.   

Vantainternationaplimited

Vantainternationalgrouplimed, Cairman Finansal İdaresi CIMA tarafından yetkilendirilmiş ve düzenlenmiş bir sorundur.Açık deniz gözetiminin yanı sıra, fon akışının eksiklikleri, denetim eksiklikleri ve denetim ve uluslararası yardımdaki kolluk kuvvetlerinin eksikliği.Bu lisans sadece menkul kıymet işlemlerinin yetkisidir.      

Mali Komisyon üyesi

Mali Komisyon ("TheFinancialCommission", döviz ve fark müteahhitleri ve aracılık üyeleri için tartışmalı çözümler sunma konusunda uzmanlaşmış tartışmalı bir uzlaşma komitesidir.Vantage Mali Komisyonu üyeleri, ancak üyeler müşterilerin mali komisyon tarafından sağlanacağı anlamına gelmez!

Vantage gibi üyeler açıkça Finansal Komite üyeleriyle kuruldu!Lisanslı şirketler bile ticaret pazarına girmeyen bir şirkettir!Şirketin bilgilerini Vantage resmi web sitesinde bile bulamazsınız!

Sigorta sağlamak isteyenler yukarıda gösterildiği gibi olmalıdır!İşlemler için kullanılan her şirket ilgili lisansa sahiptir ve ayrıca komisyoncunun en son yürütme denetim sonuçlarını görüntülemek için tıklayabilir.Vantage'ın doğru ve yanlışıyla karşılaştırıldığında, görmek kolaydır!       

Yoğunlaşmak

Vantage'ın son konuk şikayetlerine bir göz atalım ve birçok sorun meydana geldi!Bunlar arasında, sorun kayma noktasına ve altına yoğunlaşıyor ve daha dikkate alınmış bir bildirim var.

Özetle, Vantage mevcut durumu korursa, Çin pazarına dönmek için sabırsızlanıyorsunuz!Kardeşin pişmanlıklarını sadece Hui arkadaşları adına ifade edebileceğini bilerek: "Açıkçası pazarımız sizi karşılamaya hazır değil ve lütfen başka bir yüksek arayın!"

Son olarak, platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haber yapmak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin