Hkdaguan'ın Shandong'daki lisanssız platformları, sahte Hong Kong döviz şirketlerine, dolandırıcılık yatırımcılarına geçti!Kavşak

2024-10-16 2:19:22 金融资讯 要懂汇

İnternetin döviz ticaret platformlarının geliştirilmesiyle birlikte, Çinliler tarafından kurulan ve bu platformlar genellikle yabancı platformlar olduğunu iddia ediyorlar, ancak aslında işletme ekipleri ve tüccarları var. Chengdu, Shenzhen, Şangay ve diğer yerler, coğrafya, ekonomi ve diğer koşulların avantajları nedeniyle bu platformlar için ana toplantı yerleri haline geldi.

Ve bugün keşfedeceğimiz aracılık hkdaguan tipik bir örnek!Kavşak

Hong Kong şirketlerine kaydedilen uluslararası bir çevrimiçi finansal hizmet sağlayıcısı olan Hong Kong Daguan Xingchen Hkdaguan (bundan sonra Hkdaguan olarak anılacaktır).Kavşak

Havza denetimi sorgusunun web sitesinde hkdaguan'ın mevcut puanını bularak şu anda 1,72 puan alıyor.

Yukarıda gösterildiği gibi, yatırımcılar maruz kaldı: "Daguan Döviz Borsası Platformu Platform !! Yatırımcılar, bu yıl Nisan ayının sonunda bir araya gelen Hong Kong Daguan Döviz Ortağı Luo Hai'nin Luohai Hesabında. 6 ay içinde. Sayısız kez vermez ve hesap bakiyesinin dengesi sermayeyi korurken, çeşitli nedenlerle itilmelidir, telefona cevap vermeyin. Bilgileri yanıtlayın, ofis uzaklaşıyor ve kaçacak birini bulamayacağınız, bu saf bir sahtekarlık! "

Çok saçma değil, şimdi kontrol edelim ~

Https://www.xc-markets.com/, hala normal çalışıyor.

HKDAguan'ın ticaret yazılımını indirerek, The Truth Brother biraz yanlış buldu!KavşakKavşak

HKDAguan resmi web sitesi PC End MT4 indirme bağlantısı mı?Kavşak

MT4'ün halefi olarak MT5, daha fazla işlev ve iyileştirme sağlamak için tasarlanmıştır.

Ama neden HKDAUAN bunu yapıyor, neden kamu ticareti şirketi hakkındaki bilgileri açmaya cesaret edemiyor?Kavşak

★ sıcak ipuçları ★

Aracılık MT4 indirme sağlar, ancak son kurulum MT5'tir ve bu durum yaygın olmasa da, bazı brokerlerin sistemlerini güncellerken hataları veya yanıltıcı olabilir. Sonuç olarak indirme bağlantıları sağlayarak.

Hkdaguan'ın MT4'ün resmi web sitesi ve MT4 cep telefonu soruşturması aracılığıyla, gerçek kardeşi, Hkdaguan'ın işlemler için gerçekten kullandığı şirketin sadece bir Hong Kong şirketi olan HkdaguanstanologyLited olduğunu doğruladı.

Hepimizin bildiği gibi, Hong Kong'da döviz sergisi faaliyetleri yürütmek istiyorsanız, ilgili finansal yürütmek için lisanslı bir şirket olmak için Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Denetim Komitesi'nin (Hong Kong Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu) onayını almanız gerekir. faaliyetler.

HKDAguanStartechnolimited, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu'ndaki (SFC) düzenleyici şirketler listesinde değildir, bu da şirketin Hong Kong CSRC tarafından düzenlenmemesi anlamına gelir.

HKDAguan'ın MT4'teki platform ticaret şirketini "piyasaya sürmeye" cesaret edememesi şaşırtıcı değil!Kavşak

Daha sonra, Hong Kong Özel İdari Bölge Hükümeti Şirketi'nin resmi web sitesinde Hkdaguanstanonologytited, Hong Kong adında bir kişi tarafından Hong Kong'da kuruldu.

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, HKDAUANSTARTECHNOLYIGITITITIDEDEDED, Hong Kong'da uluslararası bir döviz platformu merkezi olduğu iddia edilse de, aslında Şarkı Zhenqian tarafından kaydedilen yerli Shandong Daguan Xingchen Investment Co., Ltd. ile aynı yasal kişidir.

Ve bu Shandong Daguan Xingchen Investment Co., Ltd. şirketin kayıtlı sermayesi ve Sosyal Güvenlik kişileri sıfır.Hkdaguan, Çin'deki bu deri çanta adına konukları çekiyor!Kavşak

Sonunda, Hakikat Kardeşi de Hkdaguan resmi web sitesinde iletişim kişinin sütununda idi. İl, Çin.

İyi adam, Hkdaguan, gerçek kardeşin gördüğü en "cesur" platformu gördü, hatta yüklenmedi!Kavşak

Yatırımcıları çekmek için profesyonel döviz ticaret platformları olarak kendilerini gizlemek için düşük maliyetli MT4 beyaz etiketleri ve basit web siteleri kullandılar.

Düzenleyici lisanslar olmadan HKDAguan gibi bir platformdaysa, yatırımcılar genellikle büyük risklerle karşılaşırlar, çünkü menkul kıymetler veya platformlar MT4 arka planını, yatırımcıların fonlarını gerçekleştirmek için kolayca kontrol edebilir. Kanama ve er ya da geç, büyük adam acele etmeli!KavşakKavşak

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak isterim.

Lütfen gözlerini aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var,

Lütfen kodu tarayın ve uçak numarasını işbirliği için bırakın ~ sorgu platformu, şikayet, daha fazla bilgi

Uygulamayı anlamak için lütfen uygulamayı indirin ~

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını, şikayetleri açıklayın,

Haber yapmak için bir dedektif qq eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif: 3464399446 Gerçek: 31476777259

Zehirli Dil: 2389671330 Kardeş: 2124228721