BCR Baihui, Ajans kaynaklarını kapatmak için maruz kalıyor!Avustralyalı şirketler bir yıl içinde anormal!

2024-05-30 9:28:29 金融资讯 要懂汇

BCR Baihui, Ajans kaynaklarını kapatmak için maruz kalıyor!Avustralyalı şirketler bir yıl içinde anormal!

Kısa bir süre önce, BCR Baihui Co., Ltd.'nin bilgileri BCR Baihui Company'nin bilgilerinin bilgilerini sık sık değiştirdi.Neler olup bittiğine bir göz atalım?

BCR (BCR Baihui), ana ticaret hizmetleri, farklılıklar (CFD) işlemlerinde ve diğer finansal türevleri içeren bir şirkettir.

Bununla birlikte, yakın gelecekte, önceki acentenin şikayetinden iki ay sonra yoktu ve başka bir BCR Baihui ajanı dedektifi buldu!

Bay A, birkaç gün önce BCR Baihui platformunun eski bir müşterisidir.Sadece müşteriden ölmekle kalmaz, aynı zamanda Bay A'nın ajan hesabını da iptal eder, aynı zamanda nehir sökülmesini geçmenin performansı olarak tanımlanabilir!

Temsilcilerle aynı zamanda iş fırsatlarını ve müşteri kaynaklarını genişletirler.Ajanlar ve brokerler arasındaki ilişki bir tür karşılıklı fayda ve kazanma işbirliği, Angelica demlenmiş erdemli bir daireye aittir.

Güven platformunun eski acentesi olarak, platform, kaynaklarını müşteriye yükseltme gerekçesiyle diğer insanlara aktardı, ancak sadece müşteri hizmetleri sorabildi!

Aynı gün, Bay A hemen grup sohbetinden atıldı, diğer taraf hala soruyordu, lütfen zamanı bekleyin veya geciktirdi.

Bugün, Bay A ve BCR Baihui gibi diğer kurbanlar, yeterli müşteri kaynağı çizmek için bir ajan olarak, doğrudan kaynakları aktarmak ve tekmelemek!Orijinal hesap adındaki müşterinin hesabı da başkaları haline geldi!

BCR BAIHUI, propaganda gösterildiği gibi çok sayıda denetim altında görünmüyor. Katı denetim.

Ancak bu tür bir ekran, aldatılmış bir yatırımcının hile,

BCR Baihui'nin MT4'ünde işlem gören üç şirketin bulunduğu üç şirket var.

【Bcrcolimited】

Adres Hong Kong'da ve dedektif, Hong Kong'daki [bcrcolimited] 'nin düzenleyici kaydını sorgulamadı, yani [bcrcolimited] düzenlenmiyor.

【Bcrcoptyltd.】

Adres İngiliz Verjing'de bulunur ve Virjing Adaları FSC'nin düzenleyici lisansına sahiptir.Ancak, Virgin Adaları, açık deniz gözetiminin "açık deniz denetimi" nin İngiliz FCA'nın yüksek eşiği ile karşılaştırılamaz.Bu nedenle, lisansın altın içeriği düşüktür!Etkili bir şekilde denetlenemez!

[Baceracoptyltd] Baihui tarafından düzenlenen Avustralya lisansıdır.

MT4 platformunda bile, Avustralya ASIC Lisans Ticaret Hesabı görüntülendi ve işlemler sırasında yatırımcılar tarafından kullanılan hesaplar resmi web sitesinin risk yönetiminde [bcrcoptyltd] olarak vurgulandı.

Burada [bcrcooptyltd] burada düzenlenmiş [bcrcoptyltd.] 'Den farklı olduğuna dikkat edilmelidir!BCR'nin denetime tabi olmayan bir şirketi de var gibi görünüyor.

Ancak, şirketin kayıt bilgileri, hisse yapısının yıllarca olağandışı değişikliklerini kaydeder.

Bir yıl içinde 4 veya 5 personel ve hisse senedi değişikliği, dedektif tarafından alınan çoklu ajans şikayetleri ile birleştiğinde, Baihui personelin personeli aracılığıyla faydalar elde etti ve riskten kaçınmak istedi. aynı zamanda personel akışı yoluyla.

Bu Proxy Trap dedektifi yakın zamanda birden fazla aile aldı!Çukurun ajanının dikkat etmesi gerekiyor!Platform tarafından imzalanan anlaşma gibi ilgili hükümler, Baihui'nin ani tek taraflı kaldırma ilişkisinden sonra belirli yasal riskleri içerebilir.Platformla iletişim kurmak ve ilgili sözleşmeleri ve anlaşmaları yeniden imzalamak istemek için inisiyatif almak en iyisidir.Ayrıca, sermaye transferi riskinden kaçınmak için fonların giriş ve çıkış kanallarına özel dikkat göstermeniz gerekir.

Sorgu platformu, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için kodlama uygulamasını anlayın

Veya Hazine Araması Uygulamasında "Anlamak için" Anahtar Kelimeleri Arayın

Büyük mobil mağazalar da birbiri ardına başlatılacak

Dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

Dedektif 1: 3464399446 Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721 Dedektif 4: 2389671330