Ausglobal'ın 100.000 yatırımcısı 220 milyon dahil, kimse altına girmeye cesaret edemez mi?

2024-07-29 9:21:23 金融资讯 要懂汇

Ausglobal'ın 100.000 yatırımcısı 220 milyon dahil, kimse altına girmeye cesaret edemez mi?

"Avustralya" yasadışı "kızarmış vadeli işlemler" davası

Xinhui'den bahsetmişken, Longquan City'deki kamu kovuşturması durumunda 220 milyon "Avustralya Hui" yasadışı "kızarmış vadeli işlemler" dava değerinden bahsetmeliyim.

Vaka değeri 220 milyon para cezası 52.25 milyon- "Avustralya" yasadışı "vadeli işlemler" vaka cezası

Çete tarafından kurulan dördüncü taraflı yasadışı uzlaşma ödeme kanalı, bir ASEAC vadeli işlem platformu için müşteri girişi ve fon uzlaşma hizmetleri sunar ve platformun kamu güvenliği organlarının kırılmasını önlemesine yardımcı olur ve 70 milyondan fazla müşteri fonunu aktarır.Aynı zamanda, uzlaşma için çok sayıda özel hesap da ödünç alınmıştır.Kârın çoğu eski -wife du ve akrabaları ve arkadaş hesapları aracılığıyla "yıkandı".Olayın istatistiklerine göre, Avustralya değişim platformundaki yasadışı vadeli işlem işlemlerinin miktarı 220 milyon yuan'a ulaştı.

Ancak, devlet tarafından kesinlikle yasaklanan yasadışı operasyonlar nedeniyle, bu dava yaygın bir ilgiye neden oldu ve sonunda Kamu Güvenliği Bakanlığı'nın gözetiminde önemli bir dava haline geldi.

Davaya bakıldığında, hakem belgeleri şunlar

    Müşteriler, incelemeye gerek kalmadan doğrudan platformda satın alabilir ve satabilir ve ayrıca en fazla 400 kat kaldıraç kurabilir.

    Platformun uzun süredir kurulmuş süresini, resmi lisanslı lisansları, düşük yatırım ve müşterileri çekmek için yüksek getiriyi tanıtmak.

    IB sistemini geliştiren eski müşteriler, bir platform aracısı olduktan sonra yeni müşteriler geliştirebilir.

    Müşteri bilgi verileri, eğitim şirketleri toplayın ve müşterileri ücretsiz olarak eğitin.

    Ausglobal'ın Selefinin Yüzeyde olduğunu biliyoruz, Tibet aldatmaya devam etti.

    Dahası, "Uzun Kuruluş", "Yabancı Ülkelerle Düzenli Lisanslara Sahip", "Düşük Yatırım ve Yüksek İade", "Eski Müşteriler Ausglobal'ın Rolls'ın mevcut resmi web sitesi de dahil olmak üzere ajan olduktan sonra yeni müşteriler geliştirebilir. Müşteriler.

    21 yıl içinde, 220 milyon "Avustralya" davası "Avustralya Hui" itiraf yasası itirafı, benzer şekilde yasaklanmıştır. Kaldıraç oranı ve maksimum 1: 30'u aşmaz.Avustralya ASIC lisansı yüksek miktarda altın içeriğine sahiptir ve Avustralya'nın aktif olduğu kanıtlanan Avustralya ASIC lisansları işleme katılmamıştır, ancak bunlar sadece "Yabancı Düzenli Denetim Lisansı" adlı bir vazodur.

    Avustralya ASIC ve birçok ülke hakkında konuşurken, Avustralya bir kez daha kaldıraçları 1: 500'e çıkaracak!Halkın tedarikinin kararının, 220 milyon yatırımcının 220 milyon fonunun Avustralya tarafından yutulduğu göründüğü konusunda tamamen uyardı.

    Zehir Dili Jun, Avustralya'nın müşteri anlaşmasını kontrol etti ve "çok samimi" eklenmiş basitleştirilmiş Çince.Çin resmi web sitesi açılır olmasına rağmen, Çinli resmi web sitesinin içeriği Hong Kong anakarasının yargı yetkisinde olmadığını göstermektedir.Çinli halkı hala Avustralya'nın toplama fonlarının ana hedefi.

    "Bu müşteri sözleşmesinin şartları ve düzenlemeleri, kısaca [Ausglobalimited] arasında sözleşme şartlarını oluşturur." .

    Okumaya devam edin, Avustralya'nın uzun vadeli vurgusu müşteriler için Overlord hükümlerini vurgular.

    "Makul nedenlerle, Ausglobal tüm hizmetleri herhangi bir zamanda değiştirecek ve askıya alacak. Ausglobal, herhangi bir sorumluluk almama hakkını saklı tutar." herhangi bir zamanda değiştirilebilir.Sonra bu "makul sebep" ile büyük bir sorun var!

    İşlem adalete dikkat ediyor.

    Avustralya ticaret platformu MT4/MT5 bile yok, sadece Ausglobalctrader.

    Açıkçası, MT4/MT5'in ana standardı olan büyük bir menkul kıymetler firması olduğu açıktır.Ctrader Plug -in seli ve tek bir sistemli PAMM son derece kararsızdır. fon.Döviz piyasasında yetersiz likidite olabilir, bu da işlem yürütmesinde zorluğa yol açacaktır!

    Son olarak, Yasadışı "Kızarmış Vadeli İşlemler" davası, yatırımcılara büyük depozitoyu aldatmanın birçok yolu olduğunu hatırlatıyor. Fon diski denetimden kaçınmak ve yatırımcının Fon Roll Runner'ı toplamak için mümkün olan her şeyi yapacak!Avustralya gibi anormal platformlar durumunda, denetim anormaldir ve Başbakan'ın puanlarının tanıtımı artar!Uzaktaki dedektif önerileri!Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

    QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

    Exchange Circle Dedektif: 346439946

    İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

    Sorgu platformu, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için kodlama uygulamasını anlayın

    Veya büyük uygulama pazarları ve mobil mağaza araması

    "Anlamak için" anahtar kelime indir